ინგრედიენტები
- კვერცხი – 15.00 ცალი
- ფქვილი – 4.00 ჭიქა
- მარგარინი – 400.00 გრ
- მარილი – 0.50 ჩკ
- შაქარი – 3.00 ჩკ
- წყალი – 4.00 ჭიქა
მომზადების წესი
წყალი,შაქარი, მარილი, ონა კრემი დადგით ცეცხლზე, როდესაცადუღდება,დაამატეთ4 იგივე ჭიქა გაცრილი ფქვილი და მოზილეთ ზის კოვზით ცომი. შუშეთ დაახლოებით 5 წუთით. შემდეგ გადაიტანეთ თასში და ოდნავ რომ გაგრილდება,დაამატეთ 15 ცალი კვერცხი.
გამოაცხვეთ მაღალ ტემპერატურაზე, დაახლოებით 20 წუთით, შემდეგ დაუწიეთ დაბალ ტემპერატურაზე და დატოვეთ იქამდე, სანამ სიპრიალეს არ დაკარგავს, ანუ ცხიმის ბუშტუკები არ გაუქრება ცხობის დროს ცომს.