ინგრედიენტები
- მარილი
- წყალი
- ქინძი
- შავი პილპილი
- პაპრიკა
- ყვითელი ყვავილი
- ხმელი ქინძი
- ხმელი სუნელი
- ნიორი
- ნიგოზი
მომზადების წესი
მომზადება:
ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, წვრილი ბადით ან დააბლენდრეთ. დაუმატეთ სუნელები და ნელ-ნელა დაუმატეთ წყალი. აკორექტირეთ სისქე.
წყალი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ბულიონით. ასევე შეგიძლიათ დაუმატეთ ს/კ ვაშლის ძმარი ან ბროწეულის წვენი.
ოდნავი სიმჟავე ძალიან მოუხდება.
კარგად აურიეთ და სოუსი მზად არის!