ბაჟეს საუკეთესო რეცეპტი – უხდება ქათმის ხორცს, თევზს და ბოსტნეულსაც!

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • წყალი
  • ქინძი
  • შავი პილპილი
  • პაპრიკა
  • ყვითელი ყვავილი
  • ხმელი ქინძი
  • ხმელი სუნელი
  • ნიორი
  • ნიგოზი

მომზადების წესი

მომზადება:
ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, წვრილი ბადით ან დააბლენდრეთ. დაუმატეთ სუნელები და ნელ-ნელა დაუმატეთ წყალი. აკორექტირეთ სისქე.
წყალი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ბულიონით. ასევე შეგიძლიათ დაუმატეთ ს/კ ვაშლის ძმარი ან ბროწეულის წვენი.
ოდნავი სიმჟავე ძალიან მოუხდება.
კარგად აურიეთ და სოუსი მზად არის!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *