უგემრიელესი და უმარტივესი რეცეპტეი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა, ინგა ჩიქოვანმა გაგვიზიარა. მკითხველების სხვა რეცეპტების სანახვად შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში.
ინგრედიენტები
ფქვილი – 650.00 გრ
გამაფხვიერებელი – 15.00 გრ
რბილი კარაქი – 100.00 გრ
მაწონი ან არაჟანი – 100.00 გრ
ვანილი
მწიკვი მარილი
შაქარი – 200.00 გრ
მომზადების წესი
კვერცხი, მარილი, შაქარი, ვანილი ათქვიფეთ, შეურიეთ არაჟანი, შეათქვიფეთკარაქი, გამაფხვიერებელი და შეაზილეთ ფქვილი. რბილი ცომი უნდა გამოვიდეს. გააბრტყელეთ 2-3 სმ სისქეზე, ძალიან არ გაათხელოთ,დაჭერით, გადაუსვით კვერცხის გულიდა რძის ნაზავი, გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, ზედა-ქვედა წვაზე. უგემრიელესი გამოდის.