ღორის ხორცის ოსტრი – მკითხველის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • ქინძი და ოხრახუში
  • მარილი – გემოვნებით
  • პაპრიკა
  • ტომატ-პასტა – 2.00 სკ
  • პომიდვრის საწებელი – 500.00 გრ
  • ზეთი – 100.00 გრ
  • ნიორი – 3.00 კბილი
  • ხახვი – 500.00 გრ
  • ღორის ხორცი – 1.00 კგ

მომზადების წესი

ხორცი დაჭერით სასურველ ზომებად და ჩაყარეთ ქვაბში, მოშუშეთ. დაუმატეთ ზეთი და წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაელოდეთ ხორცის მოხარშვას. უკვე მომზადებულ ხორცს დაუმატეთ ნიორი, ტომატი და პომიდვრის საწებელი.

დააყოვნეთ 5 წუთით და 200 გრ მდუღარე წყალი დაასხით, შესათხელებლად შეაგემოვნეთ მწვანილებით, დაუმატეთ პაპრიკა და მარილი გემოვნებით.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *