ინგრედიენტები
- ქინძი და ოხრახუში
- მარილი – გემოვნებით
- პაპრიკა
- ტომატ-პასტა – 2.00 სკ
- პომიდვრის საწებელი – 500.00 გრ
- ზეთი – 100.00 გრ
- ნიორი – 3.00 კბილი
- ხახვი – 500.00 გრ
- ღორის ხორცი – 1.00 კგ
მომზადების წესი
ხორცი დაჭერით სასურველ ზომებად და ჩაყარეთ ქვაბში, მოშუშეთ. დაუმატეთ ზეთი და წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაელოდეთ ხორცის მოხარშვას. უკვე მომზადებულ ხორცს დაუმატეთ ნიორი, ტომატი და პომიდვრის საწებელი.
დააყოვნეთ 5 წუთით და 200 გრ მდუღარე წყალი დაასხით, შესათხელებლად შეაგემოვნეთ მწვანილებით, დაუმატეთ პაპრიკა და მარილი გემოვნებით.