უგემრიელესი გამოვიდა, თან ფერადი“ – ქადები ქიშმიშით, ცუკატებითა და ნიგვზის გულით

ინგრედიენტები

  • გამაფხვიერებელი – 10.00 გრ
  • შაქარი – 400.00 გრ
  • ფქვილი – 200.00 გრ
  • ნიგოზი – 100.00 გრ
  • ცუკატები – 100.00 გრ
  • ქიშმიში – 100.00 გრ
  • კარაქი – 100.00 გრ

ინგრედიენტები ცომისთვის

  • ვანილი
  • კარაქი – 250.00 გრ
  • გამაფხვიერებელი – 10.00 გრ
  • ფქვილი – 200.00 გრ
  • კვერცხი – 2.00 ცალი
  • მაწონი – 0.50 ლიტრი

მომზადების წესი

გაყინული კარაქი გახეხეთსახეხზე, დაამატეთ 5 ჭიქა ფქვილი და კარგად გააფხვიერეთ.ორი კვერცხი ათქვიფეთ, დაუმატეთ მაწონი, გამაფხვიერებელი, ვანილი, მოზილეთ მაგარი ცომი და 10 წუთით შედგით საყინულეში, სანამ ქადის გულს გააკეთებთ.

კარაქი, შაქარი და ფქვილი გააფხვიერეთ,დაუმატეთ ვანილი, გამაფხვიერებელი.

ცომი გაყავით ორ ნაწილად, გააბრტყელეთ დიდ ზომაზე, ასევე ქადის გული ორ ნაწილად.ერთს მოაყარეთქადის გული, ქიშმიში, ცუკატი, ნიგოზი, გადაახვიეთ და დაჭერით ჭარხლის საჭრელით, ზემოდან წაუსვით რძე და კვერცხის გული. მეორე ფენა გამოაცხვეთ მარტო ქადის გულით.

გამოაცხვეთ კალაკადაფენილ ფორმაზე,180 გრადუსზე.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *