ინგრედიენტები
- ალკოჰოლი – სურვილისამებრ
- კარაქი – 50.00 გრ
- შავი შოკოლადი – 100.00 გრ
- კაკაო – 2.00 სკ
- შაქრის პუდრი, ან შაქარი – 80.00 გრ
- კვერცხი – 3.00 ცალი
მომზადების წესი
ჯამში მოათავსეთკარაქი და შოკოლადი, დაუმატეთ კაკაო, შემოდგით ორთქლის აბაზანაზე, გალღობის შემდეგ გადმოდგით.
ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გული, დაუმატეთ 2 ს/კ შაქარი, შეურიეთ ასევე გამდნარი შოკოლადი.
ათქვიფეთ კვერცხის ცილა,დაუმატეთ 2 ს/კ შაქარი, ბოლოს კი, ათქვეფილ ბეზეს, ფრთხილად შეურიეთ შოკოლადის მასა, გადაანაწილეთჭიქებში.
მოცემული ინგრედიენტებით გამოგივათ 3 ჭიქა დესერტი, დააყოვნეთ მაცივარში, დაახლოებით5 საათით.