თევზი ძმრიანი სოუსით – კერძი, რომელმაც დიდი მოწონება დაიმსახურა

ინგრედიენტები

  • ორაგული
  • დაფნის ფოთოლი
  • ხახვი
  • ძმარი – 0.5 ჭ
  • წყალი – 1.5 ჭ
  • გატარებული ნიგოზი – 1 ჭ
  • ქინძი
  • ნიორი – 3 კბ
  • დაღერღილი წიწაკა

მომზადების წესიორაგული დავჭერი, გავსუფთავე და გავრეცხე. მოვხარშე მარილიან წყალში, რომელსაც დავუმატე დაფნის ფოთოლი, ხახვი, შავი პილპილის მარცვლები, ბახარი. ვხარშე ადუღებიდან 8 წუთის განმავლობაში.სოუსისთვის დაგჭირდებათ ნახევარი ჭიქა ძმარი, 1.5ჭ წყალი, 1ჭ გატარებული ნიგოზი, 3-4 კბილი დანაყილი ნიორი, პატარა კონა ქინძი, 1პატარა თავი ხახვი, დაღერღილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *