თაფლისა და ფორთოხლის ნამცხვარი შედედებული რძით

ინგრედიენტები

  • არაჟანი
  • შედედებული რძე
  • ფორთოხლის წვენი
  • კრემი:
  • გამაფხვიერებელი
  • ვანილის შაქარი
  • თაფლი
  • არაჟანი 10-15 %
  • კვერცხი
  • კარაქი
  • ფქვილი
  • ბისკვიტი:

მომზადების წესი

მომზადება:
კარაქი გაადნეთ და გააგრილეთ.
კვერცხში არუეირთ შაქარი, ვანილის შაქარი და თაფლი.
დაუმატეთ არაჟანი, კარაქი, ფქვილი გამაფხვიერებლით და მოზილეთ ელქსტიკური ცომი.
გააბრტყელეთ მთელ ლითონის ფირფიტაზე და აცხვეთ 175 გრადუსზე დაახლოებით 8 წუთის განმავლობაში. ძალიან არ გამოაშროთ!
კრემისთვის: შედედებული რძე ათქვიფეთ ხელის სამბარით ფორთოხლის წვენთან და არაჟანთან ერთად. არეგულირეთ კრემის სისქე წვენისა და არაჟნის დამატებით.
ჯერ კიდევ ცხელი მზა ბისკვიტი გაყავით ორ ნაწილად და ჩამოაჭერით კიდეები.
წაუსვით ბისკვიტებს კრემი. გააჩერეთ რამდენიმე საათი და მოაყარეთ დაფხვნილი ბისკვიტის ჩამონაჭრები.
გემრიელად მიირთვით!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *