ინგრედიენტები
ინგრედიენტები გულსართისთვის
- კარაქი – 150.00 გრ
- ვანილი
- შაქარი – 2.00 ჭიქა
- ფქვილი – 2.00 ჭიქა
- სოდა – 1.00 ჩკ
- მაწონი – 500.00 გრ
- მარგარინი – 2.00 ცალი
- ფქვილი – 5.00 ჭიქა
ინგრედიენტები
მომზადების წესი
დაიწყეთ ცომის მომზადება:ფქვილი და მარგარინი კარგად გააფხვიერეთ. დაუმატეთ მაწონი 1ჩ.კ.სოდით. ცომი უნდა გამოვიდეს რბილი. შემდეგ, მოათავსეთ მაცივარში2 საათით.
გულსართი: გახსენით ფქვილი, შაქარი და ვანილი. დაამატეთ კარაქი, შეგიძლიათ დაუმატოთ გახეხილი დარიჩინიც. მოხალეთ გულსართი ისე, რომ ფქვილის გემო დაკარგოს.
გამოაცხვეთ 220 გრადუსზე, ზემოდან გადაუსვითკვერცხის გული და არაჟანი. გემრიელად მიირთვით!