„გავაკეთე უგემრიელესი გოზინაყი, თხილის ასორტით“- ელგა ტაბატაძე

ინგრედიენტები

თხილეული – 200.00 გრ

გოგრის გული, კაკალი, პეკანი, ფისტა

შაქარი – 1.00 სკ

თაფლი – 1.00 სკ

მომზადების წესი

თაფლი მიიყვანეთ ადუღებამდე, ანუ იქამდე, სანამ ბუშტუკებს წამოიღებს გვერდებიდან, შემდეგ გამორთეთ და გააცივეთ, ასე გაიმეორეთ ორჯერ.

მესამედ დაამატეთ შაქარი, თხილეული და შუშეთ 10 წუთით, ნელ ცეცხლზე, ფერს რომ შეიცვლის გოზინაყი,გადმოიტანეთ წყლიან ხის დაფაზე, ცოტა რომ შეგრილდება დაჭერით, უგემრიელესია.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *