ინგრედიენტები
- გამაფხვიერებელი – 18.00 გრ
- მარწყვი – 200.00 გრ
- ფქვილი – 400.00 გრ
- წყალი – 5.00 სკ
- რძე – 150.00 მლ
- ზეთი – 150.00 მლ
- შაქარი – 300.00 გრ
- კვერცხი – 2.00 ცალი
მომზადების წესი
ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი, დავუმატოთ ზეთი, რძე და წყალი.გამოვრთოთ მიქსერი, საცერით ჩავაცრათ ფქვილი და გამაფხვიერებელი. მოვურიოთ ხის, ან სილიკონის კოვზით; ბოლოს დავუმატოთდაჭრილი მარწყვი.
გადავიტანოთ ფორმებში 1/3, ვაცხობთ წინასწარგახურებულ ღუმელში, 25 – 30 წუთით დაახლოებით, 170-180°ზე.