ინგრედიენტები
ზეთი – 1.00 სკ
წყალი – 400.00 მლ (ცივი)
ყველი
კვერცხი – 1.00 ც
მარილი – 1.00 სკ
მომზადების წესი
ყველა ინგრედიენტიმოვათავსოთ ჯამში. მოვზილოთ ცომი, დავაყოვნოთ 30 წთ.შემდეგ დავყოთ ცომის მასა, ამოვჭრათ მრგვალი ფორმები, გავაბრტყელოთ,შუაგულში მოვათავსოთ ყველი, თავი მოვუკრათ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში,დაახლოებით 7-8 წთ საკმარისია. ბოლოს თავზე დაადეთ კარაქი.უგემრიელესია!