ცნობილი კულინარი ესმა კუნჭულია აგრძელებს ძველი ქართული რეცეპტების აღმოჩენას და თავის გამომწერებსრეცეპტს უზიარებს.
„1. შინდობის დროს მზადდება – ჟევე, შინდის ჟევე! მწიფე შინდს დასჭყლეტენ, საცერში გაატარებენ და წამოადუღებენ. უმატებენ მხოლოდ მარილს, წიწაკას და ნიახურს. ინახავდნ ქილაში!!
2. საახალწლოდ ღორებს კლავენ. სამწვადეს ჭრიან და შინდის ჟევეში ერთი კვირა ინახავდნ – ახლა მინის ქილებში, ადრე – თიხის ქილებში;
შინდში დამჟავებულ მწვადს ერთი კვირის შემდეგ, შამფურზე წვავენ;
ასევე ერთი უნიკალური მწვადის რიტუალი-ვერსია უწერია ზაქარია ედილს, რომელზეც გავვოცდი და შემდეგ და შემდეგ გიამბობთ!!!“