ინგრედიენტები
კვერცხი
ტომატი
წითელი წიწაკა
ხახვი – 2.00 თავი
ოხრახუში
ქინძი – 50.00 გრ
ბრინჯი – 50.00 გრ
მომზადების წესი
საქონლის ფარშს დაუმატეთ ბრინჯი, წიწაკა, ქინძი, ოხრახუში, გატარებული ხახვი, კვერცხი,ნიორი და აურიეთ. გამზადეთ პატარა ზომის გუფთები.
დაჭერით ერთი თავი ხახვი რგოლებად მოთუშეთ ზეთში დამტეთ ტომატი და დასხით ადუღებული წყალი ჩააწყვეთ გუფთები.წყალი უნდა იყოს ქვაბში იმდენი, რომ გუფთებს ნახევრად ფარავდეს. მოხარშეთ და გემრიელად მიირთვით.