კრემიანი ფუნთუშები, რომელიც ბავშვობას გაგახსენებთ – მკითხველის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • კარაქი – 50.00 გრ
  • ფქვილი – 8.00 სკ
  • შაქარი – 200.00 გრ
  • წყალი – 500.00 მლ

ფქვილი – 700.00 გრ

საფუარი – 1.00 ჩკ

ვანილი – 1.00 ცალი

მარილი – 0.50 ჩკ

შაქარი – 2.00 სკ

ზეთი – 30.00 გრ

თბილი წყალი – 400.00 მლ

მომზადების წესი



გახსენით თბილ წყალში: საფუარი, მარილი, შაქარი. ეტაპობრივად დაუმატეთ ფქვილი. ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური.

ტაფაზე დაამატეთ ზეთი, ცომი კარგად დაამუშავეთ, დააფარეთ საკონდიტრო პარკი და 2 ჯერ ჩაზილეთ.

მოამზადეთ კრემი: ცხელ ფაფას დაამატეთ კარაქი და გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე.თითო ცომის გუნდა იწონიდა 60–65 გრამამდე. ცომის გუნდები გააბრტელეთ და მოათავსეთ1ს/კ კრემი, გამოაცხვეთ ბლომად ზეთში. მზა ფუნთუშებს შეგიძლიათ მოაყაროთ შაქრის პუდრა, არის უგემრიელესი.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *