ინგრედიენტები
- კარაქი – 50.00 გრ
- ფქვილი – 8.00 სკ
- შაქარი – 200.00 გრ
- წყალი – 500.00 მლ
საფუარი – 1.00 ჩკ
ვანილი – 1.00 ცალი
მარილი – 0.50 ჩკ
შაქარი – 2.00 სკ
ზეთი – 30.00 გრ
თბილი წყალი – 400.00 მლ
მომზადების წესი
გახსენით თბილ წყალში: საფუარი, მარილი, შაქარი. ეტაპობრივად დაუმატეთ ფქვილი. ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური.
ტაფაზე დაამატეთ ზეთი, ცომი კარგად დაამუშავეთ, დააფარეთ საკონდიტრო პარკი და 2 ჯერ ჩაზილეთ.
მოამზადეთ კრემი: ცხელ ფაფას დაამატეთ კარაქი და გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე.თითო ცომის გუნდა იწონიდა 60–65 გრამამდე. ცომის გუნდები გააბრტელეთ და მოათავსეთ1ს/კ კრემი, გამოაცხვეთ ბლომად ზეთში. მზა ფუნთუშებს შეგიძლიათ მოაყაროთ შაქრის პუდრა, არის უგემრიელესი.