ინგრედიენტები
ფქვილი – 4 ჭიქა
გამაფხვიერებელი – 1.00 ცალი
ვანილი – 1.00 შეკვრა
შაქარი – 1.00 ჭიქა
მაწონი – 1.00 ჭიქა
ზეთი – 1.00 ჭიქა
მომზადების წესი
ღრმა ჭურჭელში მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი, ფქვილის გარდა. აურიეთ კარგად და ნელ–ნელა შეურიეთ ფქვილი (შეიძლება 4-6 ჭიქა დასჭირდეს). მოზილეთ რბილი ცომი ისე, რომ არ უნდა ეკრობოდეს ხელს. გააკეთეთ მანდარინის ზომის ბურთები, დაალაგეთ საცხობ ტაფაზე და ზემოდან მოაყარეთ შაქარი.
გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე, შეწითლებამდე. დაახლოებით 20 წუთით.