ინგრედიენტები
- შოკოლადი – 200.00 გ
- თხილი
- კაკაო – 4.00 სკ
- შედედებული რძე – 400.00 მლ
- ფხვიერი ქარხნული ნამცხვარი “პეჩენია” – 500.00 გ
მომზადების წესი
ორცხობილა კარგად დააქუცმაცეთ.
დაუმატეთ კაკაო და ამოურიეთ. ბოლოს დაუმატეთ შედედებული რძე ეტაპობრივად. თან მოურიეთ, რომ ერთგვაროვანი მასა მიიღოთ.
მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები (საშუალოდ, 30-35 ც გამოდის). სურვილისამებრ, შუაში თხილი, ნიგოზი ან ნუში ჩაუდეთ. გადაიტანეთ პერგამენტის ქაღალდზე.
მიღებული ბურთულები ამოავლეთ გამდნარ შოკოლადში.
გემრიელად მიირთვით!