,,სნიკერსის” საუკეთესო რეცეპტი!

ნამცხვარი ,,სნიკერსი” – კლასიკური, უძველესი რეცეპტი!

ინგრედიენტები
კრემი:

მინანქარი
ქიშმიში და ნიგოზი (თხილი, ნუში)
ვანილი – 1.00 ცალი
თაფლი – 2.00 ს/კ
შესქელებული რძე – 1.00 ცალი
მარგარინი – 300.00 გ
ბეზე:

ვანილი
შაქარი – 2.00 ჭიქა
კვერცხის ცილა – 10.00 ცალი
ფირფიტები:

ფქვილი – 5.00 ჭიქა
ვანილი
მარილი
სოდა ძმრით – 1.00 ს/კ
გამდნარი მარგარინი – 300.00 გ
შაქარი – 2.00 ჭიქა
კვერცხის გული – 10.00 ცალი

მომზადების წესი

კვერცხის გული და შაქარი კარგად ამოვიყვანოთ, დავუმატოთ გამდნარი მარგარინი, სოდა ძმრით, მწიკვი მარილი,ვანილი და 5 ჭქა ფქვილი. ცომი ვზილოთ კარგად და გავოყოთ 3 ნაწილად. ცხიმწასმულ თუნუქის ფიქფიტაზე გავწელოთ ცომი, დავასხათ ბეზე და გამოვაცხოთ. ასევე ცხვება დარჩენილი 2 ფენაც.

ბეზე:

კვერცხის ცილა ამოვიყვანოთ შაქართან ერთად, დავუმატოთ ვანილი და გავყოთ 3 ნაწილად.

კრემი:

მარგარინი ამოვიყვანოთ შესქელებულ რძესთან ერთად , დავუმატოთ თაფლი,ვანილი, წავუსვათ ფენებს და მოვრთოთ ქიშმიშით,ნიგოზითა (ან თხილი) და მინანქარით.

გემრიელად მიირთვით!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *