ინგრედიენტები
მარილი
მწარე წიწაკა
დაფქული ჯანჯაფილი (კოჭა)
შავი პილპილი
კურკუმა – 5.00 გ
ნიორი – 3.00 კბილი
სოიოს სოუსი – 100.00 მლ
ფქვილი – 10.00 გ
თაფლი – 45.00 გ
ხახვი – 2.00 თავი
ბულგარული წიწაკა – 1.00 ცალი (მოზრდილი)
მომზადების წესი
აიღეთ ღრმა ტაფა, სადაც კუბებად დაჭრილ ფილეს მოთუშავთ. როცა თეთრ შეფერილობას მიიღებს, ტაფიდან გადმოიღეთ და ამავე ღრმა ტაფაზე გრძლად დაჭრილი ხახვი და ბულგარული მოთუშეთ.
სოუსი:
თაფლს დაუმატეთ სოიოს სოუსი, ფქვილი, ძალიან წვრილად დაჭრილი ნიორი და სანელებლები – აურიეთ ძალიან კარგად.
ამასობაში, ბოსტნეულს, რომელიც ტაფაზე ითუშება, დაუმატეთ ფილე, მარილი და სოუსი. ეს მასა გააჩერეთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ ხორცი კარგად არ მოიხარშება.
გემრიელად მიირთვით!