მარტო ჩემს ოჯახში მზადდება ამხელა ქვაბით ტოლმა?“ – რეცეპტი ანა ცაბაძესგან

ინგრედიენტები

  • მარილი
  • ქონდარი
  • Fiona Dillard
  • ხმელი ქინძი
  • უცხო სუნელი
  • წითელი წიწაკა
  • კამა
  • ქინძი
  • ოხრახუში
  • ნიორი – 5.00 კბილი
  • ხახვი – 3.00 ცალი
  • ბრინჯი – 400.00 გრ
  • შერეული ფარში – 1.50 კგ

მომზადების წესი

გავატაროთ მწვანილები ხახვი და ნიორი, გადავურიოთ ფარშში შევაზავოთ სუნელებით წიწაკით მარილით და ქონდარით, დავუმატოთ ბრინჯი და გადავახვიოთ ტოლმა.

ჩავალაგოთ ქვაბის ძირზე, მჭიდროდდავაფაროთფართო თეფში და დავადოთ სიმძიმე.

მოვხარშოთ ტოლმა 45 წუთით.

ამოვაკლოთ ზედმეტი წვენი, გავხსნათ შიგ ტომატი, 2 სუფრის კოვზი, ან დაკონსერვებული პამიდორი+მარილი და 1კბილი ნიორი, ჩავაბრუნოთ ისევ ქვაბში, წამოვადუღოთდა დავაჭრათ ქინძი.

სულ ეს იყო, გემრიელად მიირთვით.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *