ინგრედიენტები
მარილი
ქონდარი
Fiona Dillard
ხმელი ქინძი
უცხო სუნელი
წითელი წიწაკა
კამა
ქინძი
ოხრახუში
ნიორი – 5.00 კბილი
ხახვი – 3.00 ცალი
ბრინჯი – 400.00 გრ
მომზადების წესი
გავატაროთ მწვანილები ხახვი და ნიორი, გადავურიოთ ფარშში შევაზავოთ სუნელებით წიწაკით მარილით და ქონდარით, დავუმატოთ ბრინჯი და გადავახვიოთ ტოლმა.
ჩავალაგოთ ქვაბის ძირზე, მჭიდროდდავაფაროთფართო თეფში და დავადოთ სიმძიმე.
მოვხარშოთ ტოლმა 45 წუთით.
ამოვაკლოთ ზედმეტი წვენი, გავხსნათ შიგ ტომატი, 2 სუფრის კოვზი, ან დაკონსერვებული პამიდორი+მარილი და 1კბილი ნიორი, ჩავაბრუნოთ ისევ ქვაბში, წამოვადუღოთდა დავაჭრათ ქინძი.
სულ ეს იყო, გემრიელად მიირთვით.