უგემრიელესი პრასის ფხალი + მჭადი და ყველი, მთელი ოჯახი ბედნიერია

ავტორი: თამარ ბაკურაძე

ინგრედიენტები

მარილი და პილპილი

უცხო სუნელი

ქინძი

პრასი

ნიგოზი

ხახვი

ნიორი

მომზადების წესი

პრასი გაარჩიეთ და მდუღარე წყალში მოწალეთ ორიოდე წუთით. გააგრილეთ, გაწურეთ, დაკეპეთ ან ხორცსაკეპში გაატარეთ. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ან გატარებული ხახვი, ნიორი, დაჭრილი ქინძი, გატარებული ნიგოზი, უცხო სუნელი, მარილი და პილპილი.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *