ინგრედიენტები
- კარაქი – 50.00 გ
- ფქვილი – 8.00 სკ
- შაქარი – 200.00 გ
- წყალი – 500.00 მლ
საფუარი – 1.00 ჩკ
ვანილი – 1.00 შეკვრა
მარილი – 0,5 ჩაის კოვზი
შაქარი – 2.00 სკ
ზეთი – 30.00 მლ
თბილი წყალი – 400.00 მლ
მომზადების წესი
თბილ წყალშიგავხსნათ საფუარი, მარილი დაშაქარი. ეტაპობრივად დავუმატოთ ფქვილი.ცომი უნდა იყოს ელასტიური. ბოლოს ვამატებთ ზეთს, ცომი კარგად დავამუშაოთ, დავაფაროთ საკონდიტრო პარკი, შემდეგ 2-ჯერ ჩავზილოთ.
სანამ ცომის მასასმოამზადებთ, მანამდე მოამზადეთ კრემი, რადგან ცივი უნდა იყოს.
კრემი მზადდება მოცემული ინგრედიენტებით.ცხელ ფაფას ვუმატებთ კარაქს და გავაციებთ ოთახის ტემპერატურაზე.
თითო ცომის გუნდა იწონიდა 60-65 გრამამდე.
ცომის გუნდას გააბრტყელებთ, მოათავსებთ 1ს/კ კრემს, გამოაცხობთ ბლომად ზეთში.
მზას შეგიძლიათმოაყაროთ შაქრის პუდრი, უგემრიელესია!