ყველაზე ფუმფულა და გემრიელი კრემიანი ფუნთუშები მკითხველის რეცეპტით

ინგრედიენტები

  • კარაქი – 50.00 გ
  • ფქვილი – 8.00 სკ
  • შაქარი – 200.00 გ
  • წყალი – 500.00 მლ

ფქვილი

საფუარი – 1.00 ჩკ

ვანილი – 1.00 შეკვრა

მარილი – 0,5 ჩაის კოვზი

შაქარი – 2.00 სკ

ზეთი – 30.00 მლ

თბილი წყალი – 400.00 მლ

მომზადების წესი

თბილ წყალშიგავხსნათ საფუარი, მარილი დაშაქარი. ეტაპობრივად დავუმატოთ ფქვილი.ცომი უნდა იყოს ელასტიური. ბოლოს ვამატებთ ზეთს, ცომი კარგად დავამუშაოთ, დავაფაროთ საკონდიტრო პარკი, შემდეგ 2-ჯერ ჩავზილოთ.

სანამ ცომის მასასმოამზადებთ, მანამდე მოამზადეთ კრემი, რადგან ცივი უნდა იყოს.

კრემი მზადდება მოცემული ინგრედიენტებით.ცხელ ფაფას ვუმატებთ კარაქს და გავაციებთ ოთახის ტემპერატურაზე.

თითო ცომის გუნდა იწონიდა 60-65 გრამამდე.

ცომის გუნდას გააბრტყელებთ, მოათავსებთ 1ს/კ კრემს, გამოაცხობთ ბლომად ზეთში.

მზას შეგიძლიათმოაყაროთ შაქრის პუდრი, უგემრიელესია!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *