ნამცხვარი „ციყვი“ – ტკბილი დესერტი, რომელიც ბავშვობაში დაგაბრუნებთ

ინგრედიენტები

  • შესქელებული რძე
  • კარაქი

კვერცხი – 5.00 ც

კარაქი – 200.00 გ

შაქარი – 0.30 კგ

გამაფხვიერებელი

ფქვილი – 300.00 გ

არაჟანი – 50.00 გ

მომზადების წესი

კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, დავუმატოთ სათითაოდ კვერცხები, შემდეგ არაჟანი. ბოლოს დავაცრათ
ფქვილი, გამაფხვიერებელი და კაკაო. ბისკვიტი დავასხათ ღუმლის ტაფაზე და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წთ. გამომცხარი ბისკვიტიდან ამოვჭრათ წრეები და დარჩენილი დავფშვნათ. დარბილებული კარაქი ავთქვიფოთ და დავუმატოთ ბისკვიტში.
ამოჭრილ წრეს შუაში წავუსვათ კრემი, ზემოდან მეორე დავაფაროთ და ამოვავლოთ დაფშვნილ ბისკვიტს.

ჟურნალი “გემრიელია” (აპრილის ნომერი)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *