ბაჟეს საუკეთესო რეცეპტი – უხდება ქათმის ხორცს, თევზს და ბოსტნეულსაც!

ინგრედიენტები

ნიგოზი

მარილი

წყალი

ქინძი

შავი პილპილი

პაპრიკა

ყვითელი ყვავილი

ხმელი ქინძი

ხმელი სუნელი

ნიორი

მომზადების წესი

მომზადება:
ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, წვრილი ბადით ან დააბლენდრეთ. დაუმატეთ სუნელები და ნელ-ნელა დაუმატეთ წყალი. აკორექტირეთ სისქე.
წყალი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ბულიონით. ასევე შეგიძლიათ დაუმატეთ ს/კ ვაშლის ძმარი ან ბროწეულის წვენი.
ოდნავი სიმჟავე ძალიან მოუხდება.
კარგად აურიეთ და სოუსი მზად არის!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *